Arbeta hos oss

Sidsjö vårdcentral har en platt och effektiv organisation. Medarbetarna kan från första stund koncentrera sig på det är bäst på – att ge vård av högsta kvalitet till patienterna. Vi har korta beslutsvägar vilket gör att det inte tar lång tid mellan förslag och beslut.

Medarbetarna är vår främsta tillgång
Vår framgång bygger på skickliga och engagerade medarbetare och vi är övertygande om att nöjda medarbetare trivs bättre och gör ett bättre jobb. Därför försöker vi alltid att tillmötesgå medarbetarnas önskemål så långt det är möjligt och erbjuda bra anställningsvillkor. Medarbetarna i hela vår organisation ska känna arbetsglädje i en arbetsmiljö där vi alla kan utvecklas och känna stolthet över vår insats.

En del av Familjeläkarna Mitt AB
Sidsjö vårdcentral är dotterbolag till Familjeläkarna Mitt AB som i sin tur även äger Fränsta vårdcentral.

Familjeläkarna Mitt AB har i dagsläget 2 vårdcentraler.

Lediga tjänster

Vi behöver en vikarie till vårt rehab-team och söker dig som är kunnig, ansvarstagande, engagerad, nyfiken och positiv fysioterapeut.  Vi är ett väl fungerande team som jobbar både med individ- och med grupprehabilitering. 

Tjänsten är ett vikariat under perioden april – september 2024.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut i primärvård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Våra arbetsplatser

Sidsjö VC är Sundsvalls största vårdcentral med drygt 16500 listade patienter. Vi är fullbemannade och jobbar tätt tillsammans oavsett yrkeskategori för att driva och utveckla verksamheten. Vi driver även Fränsta vårdcentral, och har totalt cirka 80 anställda och flera av våra medarbetare jobbar på båda arbetsplatserna.

Är du intresserad?  Vill du veta mer?   Kontakta Eva Jaktlund eva.jaktlund@fvc.se  senast den 11/2