Arbeta hos oss

Sidsjö vårdcentral har en platt och effektiv organisation. Medarbetarna kan från första stund koncentrera sig på det är bäst på – att ge vård av högsta kvalitet till patienterna. Vi har korta beslutsvägar vilket gör att det inte tar lång tid mellan förslag och beslut.

Medarbetarna är vår främsta tillgång
Vår framgång bygger på skickliga och engagerade medarbetare och vi är övertygande om att nöjda medarbetare trivs bättre och gör ett bättre jobb. Därför försöker vi alltid att tillmötesgå medarbetarnas önskemål så långt det är möjligt och erbjuda bra anställningsvillkor. Medarbetarna i hela vår organisation ska känna arbetsglädje i en arbetsmiljö där vi alla kan utvecklas och känna stolthet över vår insats.

En del av Familjeläkarna Mitt AB
Sidsjö vårdcentral är dotterbolag till Familjeläkarna Mitt AB som i sin tur även äger Fränsta vårdcentral.

Familjeläkarna Mitt AB har i dagsläget 2 vårdcentraler.

Lediga tjänster

Diabetessköterska/Distriktsköterska till Sidsjö Vårdcentral

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning sex månader

Om jobbet

Vi söker nu en till diabetessköterska/distriktsköterska till vårt gäng på Sidsjö VC. Vi söker dig som är kunnig, ansvarstagande, engagerad, positiv och flexibel samt brinner för ditt yrke. Uppdraget innefattar ett varierande arbete på vårdcentralen med diabetes- och distriktssköterskemottagning. Arbetet är varierat och innefattar både planerad och akut mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Du kommer bli en del av en välfungerande och fullbemannad vårdcentral som arbetar med patienten i fokus och hög tillgänglighet, service och kvalitet.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska och har diabetesutbildning. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården ses som meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus och vill ge god service med vård av god kvalitét.

Du är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du har god samarbets- och initiativförmåga, trivs med att ingå i ett team och att samspela med den egna och andra yrkeskategorier. Du är en person som tycker att primärvårdens framtid är intressant och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team.

Information om arbetsplatsen

Sidsjö VC drivs av Familjeläkarna Mitt AB och är Sundsvalls största vårdcentral med drygt 16500 listade patienter. Vi har totalt cirka 75 anställda i företaget. Familjeläkarna Mitt är ett företag som till 100% ägs och drivs av läkare som arbetar på våra vårdcentraler. Anledningen till detta är att vi tror på korta beslutsvägar samt ha stor insyn i och fullt ansvar för, verksamheten är saker som gör att vårdcentralen mår bra. Gör den det kommer också personal och framförallt patienter att trivas hos oss.

Med allmänmedicin som utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Det centrala för våra verksamheter är kontinuitet och vi strävar efter att alla våra patienter ska ha en namngiven patientansvarig läkare. För mer information kring vår verksamhetsidé och vision se: sidsjovc.se

Om anställningen

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning. Lönetyp: fast månadslön.

Anställningsvillkor

100% tillsvidareanställning.

Vi tillämpar fortlöpande rekrytering och behandlar därmed ansökningar varefter de inkommer till oss.

Kontakt och ansökan

Maila Hanna Brännlund, chef för Dsk, hanna.brannlund@fvc.se

Var ligger arbetsplatsen?

Paviljongvägen 15b

85240 Sundsvall

Arbetsgivaren

Familjeläkarna Mitt AB