Ledig tjänst

Vi söker fysioterapeut

Vi utökar vårt rehab-team och söker dig som är kunnig, ansvarstagande, engagerad, nyfiken och positiv fysioterapeut. Vi är idag 6 fysioterapeuter och 1 arbetsterapeut i vårt team. Vi jobbar både med individ- och med grupprehabilitering.
Telefonrådgivning ingår också samt kontinuerligt arbete för att utveckla vår verksamhet.
Du kommer bli en del av en välfungerande och fullbemannad vårdcentral
Tjänsten är en heltidstjänst med fast anställning.


Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut i primärvård är meriterande. Ditt arbete är självständigt och kräver en god pedagogisk förmåga, god struktur i arbetet, stor initiativförmåga och nyfikenhet. Vi söker dig som tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Sidsjö VC är Sundsvalls största vårdcentral med drygt 16500 listade patienter. Vi är fullbemannade och jobbar tätt tillsammans oavsett yrkeskategori för att driva och utveckla verksamheten. Vi driver även Fränsta vårdcentral, och har totalt cirka 75 anställda och flera av våra medarbetare jobbar på båda arbetsplatserna.


Med allmänmedicin som utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Det centrala för våra verksamheter är kontinuitet och vi strävar efter att alla våra patienter ska ha en namngiven patientansvarig läkare. För mer information kring vår verksamhetsidé och vision se: sidsjovc.se


Är du intresserad? Vill du veta mer? Kontakta Eva Jaktlund eva.jaktlund@fvc.se